Není lehké mít doma hasiče...

Mladší žáci berou 14. místo, dorost 5.!!

12.10.2016 22:54

Žáci na Plamenu čtrnáctí :-)

Měsíce září a říjen byly pro naše děti opravdu náročné. Jako první je čekal Křižanecký plamínek. Na startu jsme měli tři posádky – tým přípravky, mladších a starších žáků. Přípravka měla své disciplíny lehce zjednodušené, ale to vůbec neubírá na jejich bojovnosti a šikovnosti. V bojích se svými protivníky ze Svratky to dopadlo naprosto vyrovnaně a oba týmy skončily na děleném prvním místě.

Mladší žáci ukázali, co všechno jsme stihli (a nestihli) v září natrénovat a skončili 7. Starší žáky máme po dlouhých letech a bylo vidět, že trať závodu požárnické všestrannosti je oproti kategorii mladší opravdu delší a náročnější. Na našem výkonu se to podepsalo, nicméně za bojovnost pochvala!

 

O týden později nás čekal vrchol podzimních soutěží a to HRA PLAMEN. Druhý říjnový týden nám počasí nepřálo a projevilo se to i na zdraví dětí. V důsledku toho se nám tým značně zúžil a byl až problém sestavit tým. Naštěstí máme šikovné děti a tým, který byl vyslán „do boje“ opravdu zabojoval a předvedl chvályhodný výkon. Celkové 14. místo z 30 týmů je krásný výsledek, gratulujeme!

 

 

Dorost krásné 5. místo

8. října čekal závod požárnické všestrannosti také dorost. V Mostišti vše začalo ve 2 hodiny odpoledne, náš tým se vydal na trať o hodinu později. Družstvo je opět okrskové, tzn. jsme namíchaní dorostenci z Herálce, Svratky a Křižánek. A právě tento mix předvedl bojovný výkon a ve finále to vyšlo na 5. místo. Do jarních bojů slibná pozice, nicméně uvidíme v květnu.

Vyhledávání

Kontakt

SDH Herálec
592 01 Herálec 81
starosta Kosek Petr
mob. 603 193 690
email: sdh.heralec@email.cz

velitel Bezchleba Jakub
mob. 606 670 263
email: jsdhheralec@seznam.cz

Ohlášení pálení
https://palenihzsvyk.webrex.cz/
SEO