Není lehké mít doma hasiče...

Výsledky noční požární soutěže

22.08.2016 10:10

Noční soutěž v PÚ v klasice

 

Zprávy z SDH

Noční soutěž v Herálci

Na sobotu 20. srpna jsme naplánovali společensko-zábavní akci Noční požární útok a zábava se skupinou KODEX.

Přípravy na akci začaly už během předcházejícího týdne, kdy jsme v areálu heráleckého hřiště museli vyměřit dráhu pro závod a rozhodnout, jak bude areál vypadat. Hlavní přípravy začaly v pátek odpoledne a finální úpravy jsme dodělali v sobotu odpoledne.

První soutěžní týmy se presentovaly před osmou hodinou večer. O půl deváté už bylo všech 15 týmů na místě a mohl být nástup. Ve 21:00 se na start postavil první tým žen a to družstvo z Herálce. Naše děvčata před soutěží pilně trénovala, jenže ten večer všechno neklaplo tak, jak mělo a navíc se přidal technický problém. Bohužel, útok se nepovedlo dokončit, ale i tak si herálecké holky zaslouží pochvalu za snahu a vůli útok dotáhnout do konce. Snad to vyjde příště!

Po prvním útoku došlo k asi dvacetiminutovému přerušení, které bylo způsobeno technickým problémem se světly. Pak už šlo všechno jak po másle a před půlnocí bylo odsoutěženo. V kategorii žen si vítězství odvezl tým z Daňkovic, v kategorii mužů putoval pohár do Chlumětína.

Po celou dobu soutěže probíhal koncert skupiny KODEX, který skončil v ranních nedělních hodinách. Měli jsme obrovskou radost, že akce nezaujala pouze naše přátele hasiče, ale také občany naší obce, kteří vytvořili na akci úžasnou atmosféru. Vážíme si toho!

Rádi bychom poděkovali všem, kteří přijeli soutěžit. Také těm, kteří si přišli kapelu poslechnout, pobavit se a tím náš sbor také podpořit. V neposlední řadě děkujeme všem sponzorům, TJ SOKOL Herálec za zapůjčení prostor a OBCI Herálec za podporu akce.

 

Výsledky:

Vyhledávání

Kontakt

SDH Herálec
592 01 Herálec 81
starosta Kosek Petr
mob. 603 193 690
email: sdh.heralec@email.cz

velitel Bezchleba Jakub
mob. 606 670 263
email: jsdhheralec@seznam.cz

Ohlášení pálení
https://palenihzsvyk.webrex.cz/
SEO